ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ E-BOOKS

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ E-BOOKS

Ξεκούραση ή διάβασμα την καλοκαιρινή περίοδο;

Πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί αναρωτιούνται αν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα παιδιά χάσουν την επαφή τους με το διάβασμα, καθώς συνδυάζουν τις διακοπές με την ξεγνοιασιά και την ξεκούραση. Όταν, όμως, το εκπαιδευτικό υλικό ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τότε το διάβασμα και η ξεκούραση αλληλοσυνδέονται.

Σκεπτόμενοι τον παραπάνω προβληματισμό διαμορφώσαμε καλοκαιρινό εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο περιλαμβάνει καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά, καθώς και καλοκαιρινά φύλλα εργασίας, προκειμένου η αύρα του καλοκαιριού να πάρει άλλη μορφή και διάσταση.

Ποια ebooks για καλοκαιρινές διακοπές προτείνονται;

Οι καλοκαιρινές δραστηριότητες για νηπιαγωγείο, αλλά και τα φύλλα εργασίας για νηπιαγωγείο και όχι μόνο αποτελούνται από πληθώρα ενεργητικών εκπαιδευτικών τεχνικών, όπως, παιχνίδια ρόλων, παιχνίδια με εκπαιδευτικά εργαλεία (αφρός, ξυλομπογιές, νερομπογιές, πλαστελίνες), καθώς και διάφορα είδη στοχευμένων δραστηριοτήτων με ήχο, μουσική και γενικότερα ρυθμό.

Εξερευνήστε ενδεικτικά κάποιες από τις προτάσεις μας για να έχετε μία γενική ιδέα για τη δημιουργική αξιοποίηση των καλοκαιρινών σας διακοπών και ύστερα ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του ψηφιακού μας βιβλίου για ο,τιδήποτε άλλο θεωρείτε πως θα σας φανεί ωφέλιμο.

Το Καλοκαίρι μυρίζει γνώση και ευχάριστη διάθεση!

Καλοκαιρινό Memo

Καλοκαιρινές Γνώσεις – Καλοκαιρινό επιτραπέζιο

Χρονικές ακολουθίες έξω από το σπίτι

Καλοκαιρινά παιχνίδια – Νήπιο

Το Καλοκαίρι έφτασε, μην καθυστερείτε!

Επισκεφθείτε το www.my-book.gr και δείτε

όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια με θέμα το Καλοκαίρι από τις εκδόσεις μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve − ten =