Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Υλικό my-book.gr!!

Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Υλικό my-book.gr!!

Το καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό του my-book.gr ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες όλων των παιδιών και των εφήβων και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να προσαρμόζεται στο μαθησιακό προφίλ του κάθε μαθητή! Γιατί στην πραγματικότητα… «Υπάρχουν τόσες διαφορετικές δυσκολίες, όσο διαφορετικό και ξεχωριστό είναι κάθε παιδί» !

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Είμαστε μία ομάδα ειδικών θεραπευτών, εκπαιδευτικών, ψυχολόγων και άλλων ειδικοτήτων επαγγελμάτων υγείας που δημιουργούμε καθημερινά πρωτότυπο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό για γονείς, εκπαιδευτικούς, ειδικούς θεραπευτές και για τα ίδια παιδιά!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ;

Ξεκινήσαμε τη συγγραφή του υλικού μας με πυξίδα μας ένα μακρόπνοο σχέδιο, αυτό της εξέλιξης των παιδιών μας ! Η πορεία προς την ολοκλήρωση του υλικού μας χαράχτηκε βιώνοντας τις ιδιαίτερες και ποικίλες ανάγκες των παιδιών έτσι όπως προέκυπταν από την καθημερινή πρακτική εφαρμογή και τεκμηριώνοντας παράλληλα τη δουλειά μας βασιζόμενοι στις σύγχρονες θεωρίες μάθησης.
Πιστεύουμε σε αυτό που η γνωστή παιδαγωγός MariaMontessori είχε πολύ εύστοχα διατυπώσει, πως «αν το παιδί δεν μπορεί να μάθει με τον τρόπο που το διδάσκουμε, τότε πρέπει να το διδάσκουμε με τον τρόπο που μαθαίνει». Ενθαρρύνουμε το παιδί να βιώσει τη γνώση δημιουργικά και να μην αποτελεί για τον ίδιο μια επίπονη διαδικασία, προς αποφυγή. Ας μην ξεχνάμε πως… Η διόρθωση κάνει πολλά,  αλλά η ενθάρρυνση κάνει περισσότερα!
Έτσι, διαμορφώσαμε το υλικό μας με τέτοιο τρόπο που να είναι εύχρηστο, πρωτότυπο και να καλύπτει τις διαφορετικές μαθησιακές ανάγκες του κάθε παιδιού. Το υλικό που θα φτάσει στα χέρια σας και το οποίο θα εμπλουτίζεται αδιαλείπτως, θα καλύπτει όλες τις σχολικές βαθμίδες βαδίζοντας από την προσχολική (νήπιο), στη σχολική ηλικία (δημοτικό) και φτάνοντας στην εφηβική ηλικία (γυμνάσιο-λύκειο), περιλαμβάνοντας όλα τα γνωστικά αντικείμενα με βάση τα οριζόμενα από το ΑΠΣ. Επίσης, έχει δημιουργηθεί ειδικά διαμορφωμένο υλικό το οποίο θα είναι κατάλληλο και για μαθητές με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και άλλες δυσκολίες μάθησης και συμπεριφοράς (δίγλωσσοι μαθητές , ΔΕΠ-Υ , ΔΑΔ κ.α).

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ : O ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΜΑΣ!

Θεμέλιο και προτεραιότητα για τη δημιουργία του υλικού μας αποτέλεσε η αυθεντικότητα καθότι το εκπαιδευτικό υλικό που ετοιμάζουμε   έχει διαμορφωθεί στην πράξη με την συνεργασία όλης της εξειδικευμένης ομάδας θεραπευτών και εκπαιδευτικών του my-bookπου έχουν βιώσει μαζί με τα παιδιά τις πραγματικές ανάγκες τους και έχουν “ακουμπήσει” σ’αυτές με αληθινό ενδιαφέρον!

 

  • Είσαι γονιός και χρειάζεσαι μαθησιακό υλικό για τα παιδιά σου;
  • Είσαι εκπαιδευτικός και χρειάζεσαι καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό με επιστημονική τεκμηρίωση;
  • Είσαι ειδικός και θέλεις να εμπλουτίσεις το υλικό παρέμβασης;

Τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο γιατί το mybook.gr

έχει λάβει την επιστημονική αναγνώριση που απαιτείται για να το επιλέξει ο καθένας, γονέας, εκπαιδευτικός, ειδικόςκαι σας καλεί να το γνωρίσετε !