7ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

7ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Η συγγραφική ομάδα του My-book.gr βρίσκεται στην ευχάριστη διάθεση να ανακοινώσει πως θα λάβει μέρος στο 7ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15-17 Οκτωβρίου 2021 στη Λάρισα.

Το συνέδριο διοργανώνει η  Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Π.Τ.Π.Ε., Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΤΕΦΑΑ, Ι.Α.Κ.Α.), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Φιλολογίας) και τον Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας.

Επιπρόσθετα, το συγκεκριμένο συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας, της Europe Direct, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (15170/ΓΔ4/08-02-2021).

Επιλέγοντας τη Θεματική Ενότητα της Ειδικής Αγωγής για όλες τις σχολικές βαθμίδες πρόκειται να παρουσιαστεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης της δυσλεξίας χωρισμένο σε τρία μέρη με σκοπό την ενίσχυση της ικανότητας αντίληψης της φωνολογικής δομής των λέξεων και τη γενικότερη βελτίωση της γλωσσικής επεξεργασίας μέσω κατάλληλων εκπαιδευτικών στρατηγικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen + 7 =