Πασχαλινά Βιβλία σε Προσφορά

Πασχαλινά Βιβλία σε Προσφορά

Το Πάσχα συμβολίζει την αγάπη και τη νίκη της ζωής έναντι του θανάτου. Αποτελεί αγαπημένη γιορτή των παιδιών, καθώς συνδυάζεται με δώρα, λαμπάδες, ήθη και έθιμα (τσούγκρισμα αυγών, βεγγαλικά). Είναι σημαντικό να ενημερωθούν τα παιδιά για τον συμβολισμό της γιορτής αυτής και για το μήνυμα το οποίο τη χαρακτηρίζει.

Τι προτείνει η ομάδα του my-book.gr για το Πάσχα;
  • Πασχαλινό Γλωσσικό Παιχνίδι: Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό παιχνίδι περιέχει ένα επιτραπέζιο το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων προσοχής και παρατηρητικότητας των παιδιών. Μέσω του παιχνιδιού αυτού, τα παιδιά ακολουθούν οδηγίες και αναπτύσσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες.
  • ΠάσχαΤο παρόν διδακτικό υλικό περιλαμβάνει δραστηριότητες ακολουθίας οδηγιών. Ο σκοπός του είναι να βελτιωθούν τα παιδιά στις ικανότητες αρίθμησης, καταμέτρησης, παρατήρησης και αναπαραγωγής μοτίβων εκτελώντας σωστά τις εντολές.
  • Πασχαλινή Ιστορία – Κατανόηση Κειμένου με Θεματική το ΠάσχαΤο επίκεντρο του διδακτικού υλικού είναι μία κοινωνική ιστορία, μέσω της οποίας τα παιδιά μαθαίνουν για τα ήθη και τα έθιμα που συναντούν το Πάσχα.  Στοχεύει στην κατανόηση της έννοιας του χρόνου και της ακολουθίας των γεγονότων. Περιέχει διάφορες πασχαλινές δραστηριότητες σχετικές με μία κοινωνική ιστορία, όπως είναι οι εικόνες σειροθέτησης, η ζωγραφική, το επιτραπέζιο κ.ά.
  • Πασχαλινές Χρονικές ΑκολουθίεςΣτοχεύει στην αποτελεσματικότερη πρόσληψη των πληροφοριών και των χρονικών εννοιών βοηθώντας τα παιδιά να κατανοήσουν τις συνήθειες, τα ήθη και τα έθιμα του Πάσχα. Αποτελείται από σειροθετήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας όπως είναι η εύρεση συνέχειας, η εύρεση ακολουθίας, η διήγηση ιστορίας, η επιλογή τίτλου, η διερεύνηση σωστού-λάθους και η αναδιήγηση.
  • Πασχαλινές ΓνώσειςΤο παρόν επιτραπέζιο βοηθά τα παιδιά να συνδέσουν τα βιώματά τους με τα ήθη και τα έθιμα του Πάσχα. Μέσα από την ακολουθία της διαδρομής του επιτραπέζιου, απαντούν σε ερωτήσεις και βγαίνουν νικητές.
  • Πασχαλινό MemoΟ στόχος του εκπαιδευτικού παιχνιδιού είναι η ανάπτυξη της παρατηρητικότητας των παιδιών. Περιλαμβάνει ένα παιχνίδι που βοηθά στην ενίσχυση της οπτικής μνήμης και της οπτικής διάκρισης.
  • Η Κυριακή του ΠάσχαΑυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι εστιάζει στην ενίσχυση της οπτικής διάκρισης των παιδιών με διασύνδεση με την καθημερινότητα. Βοηθώντας τους ήρωες του παιχνιδιού, εντοπίζουν ό,τι τους ζητάται κάθε φορά.
  • Θεματικές Δραστηριότητες με Πασχαλινό ΤόνοΤο συγκεκριμένο διδακτικό υλικό περιέχει μια σειρά από δραστηριότητες με θεματική το Πάσχα. Συνδυάζεται με βιωματικά στοιχεία. Στοχεύει στην ενίσχυση της αναγνωστικής ικανότητας και κατανόησης, οπτικής αντίληψης και γραπτής έκφρασης.

Μπορείτε να ανακαλύψετε και σχετικά Mybook free τα οποία εστιάζουν στη βελτίωση αναγνωστικών δεξιοτήτων. Κάνετε εγγραφή και δωρεάν λήψη:

  1. https://my-book.gr/mybook_free/thelete-na-doylepsete-anagnostiki-kata/
  2. https://my-book.gr/mybook_free/i-anagnosi-me-paschalino-tono-optiki-an/
  3. https://my-book.gr/mybook_free/pascha-diavazo-sti-stigmi-anagnostiki-i/

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του www.my-book.gr και γιορτάστε το Πάσχα μαζί με τα παιδιά σας!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − two =