Περισσότερα
X
2731082009
Εξειδικευμένο Εκπαιδευτικό Υλικό

Δανάη Γιαννάκαινα

Δανάη Γιαννάκαινα
Δανάη Γιαννάκαινα
Φιλόλογος / Λογοθεραπεύτρια

Η Δανάη Γιαννάκαινα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990.

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση: Παιδαγωγική). Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην ολοκλήρωση του δεύτερου πτυχίου της στο τμήμα Λογοθεραπείας – BSc Clinical Speech and Language Sciences του Βρετανικού Πανεπιστημίου Canterbury Christ Church University (CCCU).

Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου της πτυχίου παρακολούθησε το Ετήσιο Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Μαθησιακές Δυσκολίες: Οι Σύγχρονες Προσεγγίσεις και ο ρόλος του εκπαιδευτικού» στο Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης.
Η πρακτική της άσκηση ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείου Αλίμου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση.

Επίσης, η επιμόρφωσή της περιλαμβάνει σεμινάρια για την μέθοδο του Θεατρικού Παιχνιδιού και της παιδαγωγικής του θεάτρου στο «Σχολείο Παιχνιδιού» (Μαντώ Κουρετζή) καθώς και βιωματικά εργαστήρια δραματοθεραπείας στο Ινστιτούτο Δραματοθεραπέιας ΑΙΩΝ.

Είναι Πιστοποιημένος Χορηγητής του ψυχομετρικού εργαλείου γλωσσικής αξιολόγησης «λογόμετρο» και
Πιστοποιημένη Συνοδός Παράλληλης Στήριξης κατόπιν ολοκλήρωσης κύκλου σπουδών στην ΔΕΠ-Υ και Μαθησιακές Δυσκολίες, Νευρογενείς Διαταραχές, Σύνδρομα και Νοητική Υστέρηση, Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος και Ειδική Γλωσσική Διαταραχή από την Πανελλήνια Σχολή Εκπαίδευσης Συνοδών Παράλληλης Στήριξης.

Κατά την διάρκεια του δεύτερου πτυχίου της έχει κάνει την κλινική πρακτική της στο Λογοθεραπευτικό Κέντρο Γλυφάδας και στο Σωματείο Γονέων και Φίλων ατόμων με αναπηρία «Victor Artant – Νίκη».

Σχετικά με την επαγγελματική της εμπειρία από το 2012 μέχρι και σήμερα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με δημιουργία δικού της υλικού και την προσαρμογή του σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Τέλος, έχει διατελέσει στέλεχος των παιδικών κατασκηνώσεων “sports village athitaki” και έχει αναλάβει την οργάνωση δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Αποτελεί μέλος της ομάδας του my-book.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER & ΚΕΡΔΙΣΤΕ

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 5%

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ

Μείνετε ενημερωμένοι για νέο υλικό, σεμινάρια και όλα τα τελευταία νέα μας.