Περισσότερα
X
2731082009
Εξειδικευμένο Εκπαιδευτικό Υλικό

Τριανταφυλλάκου Δήμητρα

Τριανταφυλλάκου Δήμητρα
Τριανταφυλλάκου Δήμητρα
Νηπιαγωγός

Η Τριανταφυλλάκου Δήμητρα γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1994, στη Σπάρτη Λακωνίας. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στη Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της τετραετούς φοίτησής της παρακολούθησε τα μαθήματα:

  • Ειδική Εκπαίδευση
  • Γνωστική Ανάπτυξη
  • Κινητική και θεατρική αγωγή
  • Ειδικά θέματα διδακτικής εννοιών των μαθηματικών
  • Μουσικές δραστηριότητες για το Νηπιαγωγείο, όπου σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν σχετικές δραστηριότητες σε Νηπιαγωγεία της Πάτρας.

Υλοποίησε πρακτική άσκηση, στα πλαίσια του μαθήματος «Διδασκαλία και μάθηση στο Νηπιαγωγείο: Σχεδιασμός Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων», το σχολικό έτος 2014-2015 στο 36ο Νηπιαγωγείο Πατρών, όπου σχεδίαζε και υλοποιούσε το ημερήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων των παιδιών. Καθώς και στο 37ο Νηπιαγωγείο Πατρών, το σχολικό έτος 2015-2016 στα πλαίσια του μαθήματος «Διδασκαλία και μάθηση στο Νηπιαγωγείο: Σχεδιασμός Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων 2».

Έχει συμμετοχή στο 6ο παιδικό φεστιβάλ του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στη Προσχολική ηλικία Πατρών, όπου υλοποίησε δραστηριότητες σχετικές με τις Φυσικές Επιστήμες σε διάφορα Νηπιαγωγεία της Πάτρας. Τέλος, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Πάτρας με θέμα: «Ατυχήματα στο σχολείο. Πρόληψη και αντιμετώπισή τους».

Η Δήμητρα Τριανταφυλλάκου έχει γνώσεις υπολογιστών και είναι κάτοχος πιστοποιητικού γνώσης της Γερμανικής Γλώσσας σε επίπεδο Β1, καθώς και Αγγλικών σε επίπεδο Lower. Εργάζεται στο Κέντρο Αγωγής Παιδιού και εφήβου «Εξέλιξη» ως υπεύθυνη σε ομαδικά προγράμματα θεατρικού παιχνιδιού, για παιδιά με ΔΕΠΥ και ΔΑΦ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER & ΚΕΡΔΙΣΤΕ

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 5%

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ

Μείνετε ενημερωμένοι για νέο υλικό, σεμινάρια και όλα τα τελευταία νέα μας.