Απόκριες και Παιδιά στο My-book.gr

Απόκριες και Παιδιά στο My-book.gr

Πώς βοηθούν τα παιδιά οι Απόκριες;

Οι Απόκριες αποτελούν μία από τις αγαπημένες γιορτές των μικρών μας φίλων. Ήρθε η ώρα λοιπόν να υποδεχτούμε κατάλληλα την πιο διασκεδαστική γιορτή του χρόνου. Οι Απόκριες δίνουν τη δυνατότητα ανάπτυξης της φαντασίας, της δημιουργικότητας καθώς και των κοινωνικών δεξιοτήτων. Τα παιδιά εξερευνούν νέες χώρες και ανακαλύπτουν πολλά και διαφορετικά πρόσωπα παριστάνοντας τους αγαπημένους τους ήρωες κ.ά. Αισθάνονται ελεύθερα να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να εκφραστούν.

Τι προτείνει η ομάδα του my-book.gr;

Η ομάδα του my-book.gr παρέχει εκπαιδευτικά υλικά τα οποία έχουν ως θέμα τις Απόκριες. Τα διδακτικά υλικά περιλαμβάνουν δραστηριότητες οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στη ξεσηκωτική αυτή γιορτή και βοηθούν τα παιδιά να τη γνωρίσουν με δημιουργικό τρόπο.

To συγκεκριμένο υλικό αποτελείται από θεματικές ενότητες και διασύνδεση με άμεσες εμπειρίες για καλύτερη πρόσληψη των πληροφοριών και των χρονικών εννοιών. Αποτελείται από σειροθετήσεις με διαβαθμισμένα επίπεδα δυσκολίας με θεματικές καθημερινής ζωής.

ακολουθίες

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό παιχνίδι συμβάλλει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων παρατηρητικότητας, οπτικής διάκρισης και συνεργασίας. Τα παιδιά διαβάζουν σύμβολα και αριθμούς, αντιστοιχούν και επιλύουν προβλήματα.

μάσκα

Το παρόν διδακτικό υλικό περιέχει μία σειρά από δραστηριότητες με αποκριάτικη διάθεση οι οποίες βασίζονται στη βιωματική μέθοδο με στόχο την ενεργή συμμετοχή των παιδιών στη μαθησιακή διαδικασία. Οι μαθητές πειραματίζονται, διερευνούν, δείχνουν περιέργεια και λύνουν προβλήματα.

Απόκριες

Το παρόν εκπαιδευτικό παιχνίδι βοηθάει στις δεξιότητες της παρατηρητικότητας και ανάκλησης οπτικών πληροφοριών. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά ενισχύονται στην ικανότητα οπτικής μνήμης και οπτικής διάκρισης.

memo

Γιορτάστε την αγαπημένη γιορτή των παιδιών με δημιουργική διάθεση και δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να αναπτύξουν ποικίλες δεξιότητες με ευχάριστο τρόπο.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του my-book.gr και ανακαλύψτε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό με αποκριάτικο τόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine − 5 =