Ασύγχρονη Παρακολούθηση με Πλούσιο Επιμορφωτικό Υλικό

Ασύγχρονη Παρακολούθηση με Πλούσιο Επιμορφωτικό Υλικό

Τι κερδίζετε λαμβάνοντας συμμετοχή στα ασύγχρονα σεμινάριά μας;

Η ασύγχρονη διδασκαλία δίνει λύσεις σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο. Στηριζόμενοι στην ευκολία που προσφέρει με στόχο την αποτελεσματικότερη προώθηση της εκπαίδευσης για όλους, διαμορφώσαμε τα σεμινάριά μας με βάση την ασύγχρονη παρακολούθηση.

Με τη μορφή βιντεοσκοπημένης παρακολούθησης δίνεται η δυνατότητα να δείτε το σεμινάριο από την αρχή έως το τέλος ακριβώς όπως πραγματοποιήθηκε. Παρέχεται, λοιπόν, σε μορφή βίντεο η συνολική παρουσίαση καθώς και το υλικό το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκειά της. Συγκεκριμένα, λαμβάνετε:

  1. Πλούσιο επιμορφωτικό υλικό το οποίο αξιοποιήθηκε και αναλύθηκε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έτσι ώστε να το εφαρμόσετε στο εκπαιδευτικό σας έργο.
  2. E-books σχετικά με το σεμινάριο το οποίο παρακολουθείτε κάθε φορά.
  3. Βεβαίωση παρακολούθησης κατά την οποία βεβαιώνεται πως παρακολουθήσατε το σεμινάριο που επιλέξατε με την υπογραφή των εκδόσεων My-book.gr.
  4. Φυλλάδιο πιστοποίησης μέσω του οποίου λαμβάνετε πιστοποίηση στη διδακτική μεθοδολογία που ακολουθεί το My-book, στην εφαρμογή, χρήση του υλικού και στη γενικότερη μεθοδολογία παρέμβασης.
  5. Δίνεται δημοσιευμένο και μη υλικό.

Επιθυμείτε να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα που παρέχει η ασύγχρονη παρακολούθηση;

Μη χάνετε χρόνο, πατήστε εδώ και μάθετε αναλυτικά γι’ αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 + three =