ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ

Τιμή

35.00

10% έκπτωση σε φοιτητες, ανέργους και γονείς, στέλνοντας μας email στο [email protected] επισυνάπτοντας το αντίστοιχο δικαιολογητικό (π.χ. φοιτητικό πάσο ή καρτα ανεργίας)

Πιστοποιητικό

Παραλαβή Πιστοποιητικού

Ημερομηνία

Μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο και να το παρακολουθήσετε όποτε θέλετε.

➡️ ΣΚΟΠΟΣ/ΣΤΟΧΟΙ

Ο βασικός σκοπός και οι επιμέρους στόχοι του σεμιναρίου «Μαθαίνοντας τις λέξεις αλλιώς» είναι:

Σκοπός είναι την εκμάθηση μεθόδων διδασκαλίας της ορθογραφίας με τη βοήθεια της πολυαισθητηριακής μεθόδου.

Οι εκπαιδευτικοί στόχοι του σεμιναρίου:

σε επίπεδο γνώσεων είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τον τρόπο εκμάθησης των καταλήξεων διαφόρων τύπων της νέας ελληνικής.
σε επίπεδο ικανοτήτων στόχος είναι να αξιοποιήσουν την πολυαισθητηριακή μέθοδο στην εκπαιδευτική διαδικασία με δημιουργικό τρόπο.
σε επίπεδο στάσεων στόχος είναι να απαλλαγούν οι συμμετέχοντες από μη ενεργητικές μεθόδους διδασκαλίας.

➡️ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο «Μαθαίνοντας τις λέξεις αλλιώς» απευθύνεται σε:

Παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας
Παιδαγωγούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Ειδικούς Παιδαγωγούς
Λογοθεραπευτές
Εργοθεραπευτές
Ψυχολόγους
Γονείς
Φοιτητές παιδαγωγικών και φιλοσοφικών σχολών
Φοιτητές λογοθεραπευτικών και εργοθεραπευτικών σχολών
Σε κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος επιθυμεί να ενισχύσει τις γνώσεις του και τις δεξιότητές του

➡️ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Στο σεμινάριο «Μαθαίνοντας τις λέξεις αλλιώς» θα αναλυθούν οι παρακάτω θεματικές ενότητες:

Μαθησιακές δυσκολίες στη Νεοελληνική Γλώσσα-δυσορθογραφία
Καταληκτική ορθογραφία (ουσιαστικά, ρήματα)
Θεωρητική προσέγγιση της έννοιας της δομημένης πολυαισθητηριακής μεθόδου
Εκμάθηση της δομής της πολυαισθητηριακής μεθόδου διδασκαλίας με συνδέσεις οπτικών, ακουστικών και κιναισθητικών-απτικών τρόπων μάθησης της ανάγνωσης και της ορθογραφίας
Εκμάθηση της γενικότερης μεθοδολογίας που ακολουθείται στη συγκεκριμένη μέθοδο μέσω τεχνικών αυτοδιόρθωσης, ομαδοποίησης, υποδειγματικής διδασκαλίας και μοντελοποίησης
Εξειδικευμένη παρέμβαση με τη χρήση της πολυαισθητηριακής μεθόδου διδασκαλίας για την ανάπτυξη της γραπτής έκφρασης
Αξιοποίηση της πολυαισθητηριακής μεθόδου σε διαφορετικά προγράμματα παρέμβασης και διαμόρφωση πολυαισθητηριακών σχεδίων διδασκαλίας
Παρουσίαση και συζήτηση μελετών περίπτωσης
Εξαγωγή συμπερασμάτων για κάθε μελέτη περίπτωσης και ερμηνεία αποτελεσμάτων
Προτάσεις τεχνικών παρέμβασης που εμπλέκουν τη χρήση οπτικών, ακουστικών και κιναισθητικών-απτικών μεθόδων

➡️ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Βεβαίωση παρακολούθησης
Επιμορφωτικό υλικό
E-book [Πολυαισθητηριακή Διδασκαλία Θεματικής Ορθογραφίας]: πρωτότυπο και αδημοσίευτο υλικό
Λογότυπο πιστοποίησης με τη μεθοδολογία my-book.gr

✔ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

-Το κόστος συμμετοχής είναι 35€

-Σε φοιτητές και άνεργους παρέχεται ειδική έκπτωση 10%

✔ Προϋποθέσεις συμμετοχής:

– PC / laptop / tablet

– Σύνδεση internet

– Οπτικοακουστικός εξοπλισμός (ηχεία, μικρόφωνο, κάμερα)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

🌎 www.my-book.gr

📞 27310 82009

📧 [email protected]

Κάνε εγγραφή τώρα!

Κάνε εγγραφή τώρα!

Συχνές ερωτήσεις

Η ασύγχρονη συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα αποτελεί σημαντικό όφελος για κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς δίνεται η δυνατότητα εμπλουτισμού των γνώσεών του όποτε τον βολεύει. Έτσι, η ομάδα του my-book δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να ενισχύσει το κίνητρο των συμμετεχόντων δίνοντας πολλές δυνατότητες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Η επιμόρφωση αποτελεί τη λέξη κλειδί για την ομαλή προσαρμογή σε μία κοινωνία πληροφορίας. Τα σεμινάρια της ομάδας μας είναι σχεδιασμένα με τις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων. Έτσι, παρέχουν τη δυνατότητα σύγχρονης αλλά και ασύγχρονης και ευέλικτης παρακολούθησης. Ταυτόχρονα, η θεωρία μετατρέπεται σε πράξη μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων, προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να συμμετέχουν ενεργά σε αυτά.

Ο εκπαιδευτικός τομέας εξελίσσεται συνεχώς. Για τον λόγο αυτό, απαιτείται η εξέλιξη όσων συμμετέχουν σε αυτόν. Έτσι, η ομάδα του my-book ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις προκειμένου να προσαρμόζει το διδακτικό και θεραπευτικό της υλικό σε αυτές. Τα σεμινάρια, λοιπόν, αποτελούν καινοτόμα υλικά παρέμβασης τα οποία προσφέρουν νέα εργαλεία για τον σχεδιασμό της αξιολόγησης και της παρέμβασης, καθώς και μία νέα εκδοχή στον κόσμο της μάθησης και της διδασκαλίας.

 

Γνώρισε σήμερα τα σεμινάρια των εκδόσεων www.my-book.gr και απέκτησε γνώσεις και δεξιότητες πρακτικής εφαρμογής.

Η ομάδα του my-book απαντά ΟΧΙ. Η μάθηση δεν κάνει διακρίσεις. Γι’ αυτό, τα σεμινάριά μας είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου ανεξαρτήτως του μαθησιακού του υπόβαθρου. Απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, ειδικούς θεραπευτές και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

 

Έλα να γνωρίσεις το έργο μας μέσα από την ιστοσελίδα www.my-book.gr και την καρτέλα Σεμινάρια και μέσα από βιωματικά σεμινάρια της μεθοδολογίας my-book ανακάλυψε πως η γνώση που επιθυμείς να λάβεις για το  μαθησιακό αντικείμενο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας είναι ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Η οικονομική συμμετοχή είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όπου δεν αμελείται. Έτσι,  οι τιμές είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, ενώ παράλληλα παρέχεται ειδική έκπτωση σε φοιτητές και ανέργους. Επισκέψου την ιστοσελίδα www.my-book.gr και ανακάλυψε μόνος/η σου όλες τις οικονομικές δυνατότητες που παρέχονται.

Εκτός από τις γνώσεις που θα αποκτήσετε, θα παραλάβετε επίσημη Βεβαίωση Παρακολούθησης, καθώς και λογότυπο πιστοποίησης με τη μεθοδολογία my-book.gr. Γίνε πιστοποιημένος στη Μεθοδολογία my-book.gr

 • Δηλώνοντας συμμετοχή
 • Παρακολουθώντας
 • Ολοκληρώνοντας την αξιολόγηση των επιμορφωτικών προγραμμάτων

Το πιστοποιητικό Διδακτικής Μεθοδολογίας του my-book.gr είναι μία εγκεκριμένη πιστοποίηση πάνω στην εξειδικευμένη μεθοδολογία μας η οποία δίνει τη δυνατότητα για την αξιοποίηση πολλαπλών σύγχρονων εκπαιδευτικών στρατηγικών με ορθή καθοδήγηση για την κατάλληλη διδακτική παρέμβαση. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα είστε ικανοί να αξιοποιείστε τις πιστοποιημένες γνώσεις σας και να γνωρίσετε τον εκπαιδευτικό κόσμο βαθύτερα.

Τα εκάστοτε σεμινάριά μας είναι εξειδικευμένα στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες τόσο των εκπαιδευτικών, των ειδικών θεραπευτών όσο και των παιδιών.

Περιλαμβάνουν:

-Παρουσίαση σε μορφή power point έτσι ώστε να μη χρειάζεται να κρατάτε σημειώσεις κατά τη διάρκεια του βίντεο και αποσυντονίζεστε από τη μαθησιακή διαδικασία.

-Μελέτες περίπτωσης και προσομοιώσεις για την ενεργή συμμετοχή των ενδιαφερόμενων

-Βιωματικό σκέλος μέσα από ομαδικές δραστηριότητες

– Πλούσιο επιμορφωτικό υλικό το οποίο αξιοποιήθηκε και αναλύθηκε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έτσι ώστε να το εφαρμόσετε στο εκπαιδευτικό σας έργο.

– E-books σχετικά με το σεμινάριο το οποίο παρακολουθείτε κάθε φορά.

-Βεβαίωση παρακολούθησης κατά την οποία βεβαιώνεται πως παρακολουθήσατε το σεμινάριο που επιλέξατε με την υπογραφή των εκδόσεων My-book.gr.

– Φυλλάδιο πιστοποίησης μέσω του οποίου λαμβάνετε πιστοποίηση στη διδακτική μεθοδολογία που ακολουθεί το My-book, στην εφαρμογή, χρήση του υλικού και στη γενικότερη μεθοδολογία παρέμβασης.

Η διαδικασία εγγραφής στα εκπαιδευτικά σεμινάρια του my-book είναι πολύ απλή. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι τα εξής:

 • Επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.my-book.gr
 • Επιλογή της καρτέλας Σεμινάρια
 • Επιλογή του σεμιναρίου που επιθυμείς να παρακολουθήσεις
 • Αγορά → εμφανίζεται ένα εικονίδιο στο οποίο πατάς Ταμείο
 • Καταγράφεις τα προσωπικά σου στοιχεία

Μην ξεχνάς πως απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

-PC / laptop/tablet

– Σύνδεση internet

-Οπτικοακουστικός εξοπλισμός (ηχεία, μικρόφωνο, κάμερα)

 

Στην περίπτωση της ασύγχρονης παρακολούθησης το μόνο που απαιτείται είναι η εγγραφή στο Σεμινάριο μέσω της Καρτέλας Σεμινάρια → Ασύγχρονη παρακολούθηση και ύστερα η λήψη των αρχείων που θα δοθούν για μελέτη και αξιοποίηση στο εκπαιδευτικό έργο.

Φυσικά και μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να στείλει τις ερωτήσεις που επιθυμεί για το περιεχόμενο του υλικού του σεμιναρίου και τις ενότητες που περιλαμβάνει το εκάστοτε e-book που δίνεται μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Επικοινώνησε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

www.my-book.gr

27310 82009

[email protected]

Για το κάθε σεμινάριό μας υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω της πλατφόρμας zoom την ώρα που διεξάγεται το σεμινάριο αλλά υπάρχει και η δυνατότητα ασύγχρονης παρακολούθησης δηλαδή σε οποιοδήποτε χρονική στιγμή επιθυμεί ο/η συμμετέχων/συμμετέχουσα.

Το λογισμικό του zoom παρέχεται δωρεάν και ποικίλει ανάλογα με το μέσο σύνδεσης. Ειδικότερα:

 • Όσοι συνδέονται μέσω υπολογιστή “εκτελούν” το αρχείο zoom_launcher.exe που κατεβαίνει αυτόματα στον υπολογιστή τους την πρώτη φορά που θα επιχειρήσουν να συνδεθούν (JOIN A MEETING) σε διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη.
 • Όσοι χρησιμοποιούν android smartphone μπορούν να κατεβάσουν την αντίστοιχη εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings από το Google Play πατώντας εδώ.
 • Οι κάτοχοι iphone κινητών μπορούν να κατεβάσουν την αντίστοιχη εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings από το App Store πατώντας εδώ.