Χριστούγεννα μαγικά με τα δημιουργικά παιχνίδια του  my-book.gr συντροφιά!

Χριστούγεννα μαγικά με τα δημιουργικά παιχνίδια του my-book.gr συντροφιά!

Χριστούγεννα μαγικά με τα δημιουργικά παιχνίδια του
my-book συντροφιά!

Η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου έχει ξεκινήσει και δεν είναι άλλη από τα Χριστούγεννα! Στο μυαλό των παιδιών ξυπνούν εικόνες γιορτινές, γεμάτες δώρα, χαρά και φυσικά… ατέλειωτο παιχνίδι! Εμείς από την μεριά μας ως γονείς, θεραπευτές και εκπαιδευτικοί μπορούμε να τους χαρίσουμε απλόχερα πολλές επιλογές για παιχνίδι, συνδυάζοντας την δημιουργικότητα και την φαντασία τους με την χαρά της ανακάλυψης και της μάθησης, ενισχύοντας ποικίλες δεξιότητές τους!
Το mybook.gr δημιούργησε και σας προτείνει μια σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών κατάλληλη με θεματική… τι άλλο;  Τα μαγικά Χριστούγεννα!

Ας παίξουμε λοιπόν με τις “Χριστουγεννιάτικες χρονικές ακολουθίες’” του my-book.gr ενισχύοντας  τις έννοιες του χρόνου και την προφορική έκφραση των παιδιών, μέσω της τοποθέτησης χριστουγεννιάτικων ιστοριών στη σειρά και της αφήγησής τους στη συνέχεια. Μια καλή ερώτηση στο τέλος της αφήγησης της ιστορίας είναι να ενισχύσουμε ταυτόχρονα και την φαντασία του παιδιού ρωτώντας το…”τι λες να έγινε μετά”;

Ας αφήσουμε τα ‘Μάτια μας ανοιχτά’, παίζοντας με το ομώνυμο παιχνίδι, ενισχύοντας τις δεξιότητες οπτικής αντίληψης και διάκρισης, τη δεξιότητα προσοχής αλλά και οπτικοκινητικού συντονισμού, που ιδιαίτερα στα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα φανεί πολύ διασκεδαστικό!

Ας παίξουμε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια γνώσεων, κατάλληλα για τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους, με το εκπαιδευτικό παιχνίδι ‘Γιορτινές γνώσεις’ και τέλος… ας διασκεδάσουμε με το αγαπημένο παιχνίδι μνήμης των παιδιών εμπνευσμένο από χριστουγεννιάτικους ήρωες, ενισχύοντας την παρατηρητικότητα, την προσοχή και την μνημονική ικανότητα των παιδιών…πώς;  με το θεματικό ‘Γιορτινό memoπου έχει δημιουργήσει μόνο το my-book.gr για όλους εσάς !
Αφιερώστε χρόνο για μπόλικο παιχνίδι με τα παιδιά και φέρτε την μαγεία των Χριστουγέννων στην καθημερινότητα των διακοπών τους…!

Η ομάδα του my-book σας εύχεται πολλές, μαγικές, οικογενειακές στιγμές με πολλή φαντασία και άπειρη δόση παιχνιδιού!
Καλές γιορτές!

Χριστουγεννιάτικες χρονικές ακολουθίες

Με τα μάτια ανοιχτά

Γιορτινές γνώσεις

Γιορτινό memo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − 7 =