Ασύγχρονο Διαδικτυακό Σεμινάριο Παρουσίασης των Εκδόσεων My-book.gr

Ασύγχρονο Διαδικτυακό Σεμινάριο Παρουσίασης των Εκδόσεων My-book.gr

Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για τις εκδόσεις mybook.gr;

Οι εκδόσεις my-book.gr διαμορφώθηκαν με βάση τη σύγχρονη βιβλιογραφία κα τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. Βασίζονται στη στοχευμένη και εξατομικευμένη προσέγγιση και επιστημονική τεκμηρίωση, ενώ παράλληλα το υλικό τους μπορεί να αξιοποιηθεί και σε έντυπη μορφή. Επιπλέον, είναι πρωτότυπο, εξειδικευμένο, εύχρηστο και είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί από κάθε ενδιαφερόμενο σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Δεν είναι ένα απλό φύλλο εργασίας. Δεν είναι βασισμένο σε μεταφράσεις ούτε είναι ένα απλό υλικό. Είναι ΜΕΘΟΔΟΣ διδασκαλίας και παρέμβασης.

Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις my-book.gr αποτελούνται από διδακτικό υλικό άριστα δομημένο με έμφαση στη διαφοροποιημένη μέθοδο διδασκαλίας και είναι εμπλουτισμένο για όλες τις διαταραχές και σχολικές βαθμίδες. Ταυτόχρονα, μπορεί κανείς να ανακαλύψει βιβλία ψυχολογίας, λογοθεραπείας και εργοθεραπείας για την ενίσχυση των κοινωνικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων των μαθητών.

Γιατί να επισκεφθεί κανείς την ιστοσελίδα www.my-book.gr;
  • Επιθυμείς να ανακαλύψεις και να αξιοποιήσεις πρωτότυπο διδακτικό υλικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε παιδιού;
  • Επιθυμείς να προλάβεις τα διδακτικά υλικά σε προσφορές;
  • Επιθυμείς να επιμορφωθείς κατάλληλα;

Οι εκδόσεις www.my-book.gr περιλαμβάνουν πλούσιο υλικό εναρμονισμένο σε κάθε μαθησιακή δυσκολία, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει δωρεάν χρήσιμο εποπτικό υλικό, προτάσεις-σχέδια διδασκαλίας και στρατηγικές μάθησης που βοηθούν στην πρώτη επαφή γονέων, ειδικών επιστημόνων και παιδιών με ένα ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Προκειμένου να μάθετε περισσότερα, παρακολουθήστε το διαδικτυακό σεμινάριο ασύγχρονα (σε δικό σας τόπο και χρόνο), πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/qimbDDu1HgE

Οι Εκδόσεις Ειδικής Αγωγής my-book.gr πάντα δίπλα σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × one =