Δράσεις της Ομάδας του My-Book.gr για το 2021

Δράσεις της Ομάδας του My-Book.gr για το 2021

Ποιες δράσεις πραγματοποιήθηκαν το 2021 και ποιο είναι το χαρακτηριστικό των εκδόσεων My-book.gr;

Κατά τη διάρκεια του 2021 οι εκδόσεις mybook.gr πραγματοποίησαν μία σειρά από επιτυχημένες δράσεις και σεμινάρια. Ταυτόχρονα, με δυνατή παρουσία στα social media αλλά και στον κόσμο των σεμιναρίων κατάφεραν επιτυχώς να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις με το προσεγμένο και ειδικά διαμορφωμένο υλικό τους.

Χαρακτηριστικό των εκδόσεών μας είναι η μοναδική μεθοδολογία τους, καθώς και το γεγονός πως το υλικό διαμορφώνεται ειδικά για τις σχολικές αίθουσες. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, αφού τα ηλεκτρονικά μας βιβλία τα «αγκάλιασε» τόσο ο κόσμος όσο και τα σχολεία, τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και θεραπευτήρια.

Ποιο ήταν το κίνητρο έναρξης εκπαιδευτικών σεμιναρίων;

Η αυξανόμενη ανάγκη για την οργανωμένη παροχή κατάλληλων παρεμβάσεων, καθώς και η ανάγκη για τη στελέχωση της ειδικής αγωγής με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό αποτέλεσε έναυσμα διοργάνωσης εκπαιδευτικών σεμιναρίων για θέματα ειδικής αγωγής, όπως και για κάθε είδος μαθησιακής/αναπτυξιακής δυσκολίας. Ο σκοπός των σεμιναρίων είναι η επιμόρφωση ενηλίκων μετατρέποντας τη θεωρία σε πράξη και η προσφορά πρακτικής εκπαίδευσης σε υλικό και μεθοδολογία παρέμβασης για πρώτη φορά.

Ειδικότερα, τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια:

-«Ορθογραφία: Μαθαίνοντας τις λέξεις αλλιώς»,

-«Αρχαία Ελληνικά: Από τη θεωρία στην πράξη»,

-«Περιγραφικός λόγος: Αφηγηματική και περιγραφική ικανότητα ως κειμενικά μέσα προφορικού και γραπτού λόγου» ,

στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Το κοινό που συμμετείχε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο και εμπλούτισε τις δεξιότητές του πάνω στα θέματα που διαπραγματεύονταν.

Ποιες είναι οι δημοσιεύσεις της ομάδας του My-book.gr σε επιστημονικά συνέδρια;

Εκτός από σεμιναριακές συναντήσεις, τα μέλη της ομάδας του mybook.gr λαμβάνουν συμμετοχή σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια, όπως και στην υλοποίηση ερευνών σχετικών με την εκπαίδευση, παρουσιάζοντας τόσο το εκπαιδευτικό όσο και το θεραπευτικό έργο που προσφέρουν.

Μέσω της συμμετοχής σε συνέδρια και έρευνες, διευρύνουν τις γνώσεις τους και ανατροφοδοτούνται για να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις της εκπαίδευσης, αλλά και στις ανάγκες των εκπαιδευομένων τους (γονείς, εκπαιδευτικοί, ειδικοί θεραπευτές, παιδιά).

Οι δημοσιεύσεις αφορούν κάθε τομέα ανάπτυξης της ειδικής αγωγής και κάθε γνωστικό αντικείμενο ειδικά διαμορφωμένο και αναγνωρισμένο από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Πρόσφατα επιστημονικά συνέδρια στα οποία συμμετείχε με ιδιαίτερη χαρά η ομάδα είναι τα ακόλουθα:

– 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο “Το εκπαιδευτικό παιχνίδι και η τέχνη στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό”.

– 4ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας “Από το Παιδί στον Ενήλικα”.

– 7ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Οι εκδόσεις μας θα συνεχίσουν το έργο με απαράμιλλο ζήλο τις δράσεις τους και την επόμενη χρονιά. Μοναδικό σκοπός: παροχή γνώσης σε όσους εμπιστεύονται το εκπαιδευτικό και θεραπευτικό μας έργο.

Η ομάδα του mybook.gr πάντα δίπλα σας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 3 =