Εκπτώσεις σε Όλα τα Βιβλία και Σεμινάρια

Εκπτώσεις σε Όλα τα Βιβλία και Σεμινάρια

Τι είναι το mybook.gr;

Οι εκδόσεις my-book.gr διαμορφώθηκαν με βάση τη σύγχρονη βιβλιογραφία και τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. Βασίζονται στη στοχευμένη και εξατομικευμένη προσέγγιση και επιστημονική τεκμηρίωση, ενώ παράλληλα μπορούν να αξιοποιηθούν και σε έντυπη μορφή. Επιπλέον, είναι εύχρηστο υλικό και είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί από κάθε ενδιαφερόμενο σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Δεν είναι ένα απλό φύλλο εργασίας. Δεν είναι βασισμένο σε μεταφράσεις ούτε είναι ένα απλό υλικό. Είναι ΜΕΘΟΔΟΣ διδασκαλίας και παρέμβασης.

Γιατί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.my-book.gr;
  • Επιθυμείτε να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε πρωτότυπο διδακτικό υλικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε παιδιού;
  • Επιθυμείτε να προλάβετε τα διδακτικά υλικά και σεμινάρια σε προσφορές;

Η ύπαρξη ποικιλίας εκπαιδευτικών υλικών απευθυνόμενων σε κάθε μαθησιακή δυσκολία δίνει τη δυνατότητα εύρεσης κατάλληλου διδακτικού εγχειριδίου. Οι μαθητές δείχνουν μεγαλύτερη προθυμία να αφιερώσουν χρόνο για να αποκτήσουν γνώσεις ή να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους όταν η εκπαίδευση συνδέεται με τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητές τους. Με τον τρόπο αυτό, εμπλέκονται ενεργά στη μαθησιακή διαδικασία. Αξίζει να τονισθεί πως η κάθε δυσκολία διαφέρει από παιδί σε παιδί. Για τον λόγο αυτό, χρειάζεται τροποποίηση του αναλυτικού προγράμματος και συνδυασμός με χρήσιμο υλικό.

Το www.my-book.gr περιλαμβάνει πλούσιο υλικό εναρμονισμένο σε κάθε μαθησιακή δυσκολία, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει δωρεάν χρήσιμο εποπτικό υλικό, προτάσεις-σχέδια διδασκαλίας και στρατηγικές μάθησης που βοηθούν στην πρώτη επαφή γονέων, ειδικών επιστημόνων και παιδιών με ένα ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Ποιες είναι οι δράσεις της συγγραφικής ομάδας του mybook.gr;

Αναλογιζόμενοι την επιθυμία των εκπαιδευτικών, ειδικών θεραπευτών και γονέων για θέματα ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, καθώς για κάθε είδος μαθησιακής/αναπτυξιακής δυσκολίας, η συγγραφική ομάδα διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια με σκοπό την επιμόρφωση ενηλίκων μετατρέποντας τη θεωρία σε πράξη και προσφέροντας για πρώτη φορά πρακτική εκπαίδευση σε υλικό και μεθοδολογία παρέμβασης. Ταυτόχρονα, μέσω του blog της ιστοσελίδας δίνονται απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα των ενδιαφερομένων.

Εκτός από σεμιναριακές συναντήσεις, τα μέλη της ομάδας λαμβάνουν συμμετοχή σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια και στην υλοποίηση ερευνών σχετικών με την εκπαίδευση, παρουσιάζοντας τόσο το εκπαιδευτικό όσο και το θεραπευτικό έργο που προσφέρουν. Μέσω της συμμετοχής σε συνέδρια και έρευνες διευρύνουν τις γνώσεις τους και ανατροφοδοτούνται για να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις της εκπαίδευσης, όπως και στις ανάγκες των εκπαιδευομένων τους.

Προλάβετε τις Εκπτώσεις μας (-30%) σε Όλα τα Βιβλία και Σεμινάρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 − five =