Ανακαλύψτε τις Εκδόσεις my-book.gr και Κερδίστε

Ανακαλύψτε τις Εκδόσεις my-book.gr και Κερδίστε

Τι προτείνουν οι εκδόσεις ειδικής αγωγής my-book.gr για τη νέα σχολική χρονιά;

Το καλοκαίρι τελειώνει και μία νέα σχολική χρονιά γεμάτη από γνώση και ευχάριστη διάθεση ξεκινά. Τα παιδιά όντας ξεκούραστα και ευδιάθετα ετοιμάζονται για να θυμηθούν τις προγενέστερες γνώσεις τους, να αποκτήσουν νέες και να ενισχύσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρίσκονται.

Οι εκδόσεις έντυπης και ψηφιακής μορφής my-book.gr διαθέτουν διδακτικό υλικό το οποίο είναι εύχρηστο και είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί από κάθε ενδιαφερόμενο σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Δεν είναι ένα απλό φύλλο εργασίας. Δεν είναι βασισμένο σε μεταφράσεις ούτε είναι ένα απλό υλικό. Είναι ΜΕΘΟΔΟΣ διδασκαλίας και παρέμβασης.

Περιλαμβάνεται πλούσιο υλικό εναρμονισμένο σε κάθε μαθησιακή δυσκολία, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει δωρεάν χρήσιμο εποπτικό υλικό, προτάσεις-σχέδια διδασκαλίας και στρατηγικές μάθησης που βοηθούν στην πρώτη επαφή γονέων, ειδικών επιστημόνων και παιδιών με ένα ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Σε τι διαφέρουν οι εκδόσεις mybook.gr;

Παρέχεται ένα πρωτότυπο, δοκιμασμένο, εξειδικευμένο και βασισμένο σε σύγχρονη βιβλιογραφία και σε κλινική πράξη διδακτικό υλικό. Το γεγονός πως το περιεχόμενο των διδακτικών υλικών είναι αυθεντικό και πρωτότυπο, δημιουργημένο μέσα από την πρακτική εφαρμογή του, αποτέλεσε κίνητρο πραγματοποίησης σεμιναριακών μαθημάτων από την ομάδα των εκδόσεων με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση του πρωτότυπου εκπαιδευτικού υλικού.

σχολείο

Παρέχεται έκπτωση -10% στο εκπαιδευτικό υλικό ειδικής αγωγής σε:

  • σχολικές μονάδες,
  • τμήματα ένταξης,
  • παράλληλη στήριξη.

εκδόσεις

Οι εκδόσεις www.my-book.gr παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις, προτάσεις υποστήριξης, βοηθήματα και επιμορφωτικά σεμινάρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τη νέα σχολική χρονιά σε όλες τις τάξεις!

 

Στον Δρόμο για την Α΄ Προαναγνωστικές/Προγραφικές Δεξιότητες

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + 4 =