Επιτραπέζια για Παιδιά με θέμα τα Χριστούγεννα

Επιτραπέζια για Παιδιά με θέμα τα Χριστούγεννα

Πώς να περάσετε τα Χριστούγεννα μαζί με τα παιδιά σας;

Τα παιδιά και τα Χριστούγεννα πάνε μαζί. Απολαύστε τις γιορτές παρέα με τα παιδιά σας και αξιοποιήστε δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Τα χριστουγεννιάτικα βιβλία είναι μία υπέροχη ιδέα γιατί τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον γιορτινό κόσμο εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους. Εκτός όμως από τα παιδιά βιβλία για τα Χριστούγεννα, μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια. Το my-book.gr σάς δίνει τη λύση προτείνοντας τρία μαγικά επιτραπέζια. Τα επιτραπέζια αυτά είναι τα ακόλουθα:

1.Επιτραπέζιο χρονικών εννοιών Χριστουγεννιάτικες χρονικές ακολουθίες” Εκδόσεις mybook.gr. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Αποτελεί ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι με θεματική τα Χριστούγεννα. Βασίζεται στην ανάπτυξη ικανοτήτων για χρονική διασύνδεση γεγονότων, την κατανόηση χρονικών εννοιών και την ενίσχυση δεξιοτήτων αφήγησης και αναδιήγησης. Οι στόχοι του παιχνιδιού είναι τα παιδιά:

  • να κατανοήσουν χρονικές έννοιες,
  • να αναπτύξουν δεξιότητες προφορικού λόγου,
  • να βελτιώσουν τον αφηγηματικό τους λόγο.

2.Επιτραπέζιο γνώσεων Γιορτινές γνώσεις” Εκδόσεις mybook.gr. Aπευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, σχολικής ηλικίας, σε μαθητές με αναγνωστικές δυσκολίες και δυσκολίες οπτικής αντίληψης, σε παιδιά με ΔΕΠ-Υ, καθώς και σε χαρισματικούς μαθητές. Είναι ένα παιχνίδι γνώσεων με γιορτινό τόνο. Η μάθηση και το παιχνίδι συμπορεύονται για να ενισχυθούν γνωστικές και ακαδημαϊκές δεξιότητες παιδιών και εφήβων. Το συγκεκριμένο παιχνίδι περιλαμβάνει βασικές γνώσεις για τις μέρες των γιορτών και αποτελεί ένα ενδιαφέρον εργαλείο εξάσκησης:

  • της μνήμης και
  • των γνώσεων των μικρών μας φίλων.

3.Επιτραπέζιο ιστοριών Παραμονή πρωτοχρονιάς” Εκδόσεις mybook.gr. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Είναι κατάλληλο για παιδιά με δυσκολίες μάθησης, ΔΕΠ-Υ, μαθησιακές δυσκολίες και αυτισμό. Το συγκεκριμένο βιβλίο, περιλαμβάνει ιστορία και επιτραπέζιο παιχνίδι, με χριστουγεννιάτικο τόνο. Μέσα από το συγκεκριμένο e-book, το παιδί καλλιεργεί ικανότητες ακουστικής αντίληψης, κατανόησης, αρίθμησης και επίλυσης προβλημάτων. Το παιδί καλείται να:

  • ακούσει μία ιστορία,
  • κατανοήσει την ιστορία που άκουσε,
  • απαντήσει σε ερωτήσεις κατανόησης του κειμένου.

Εκμεταλλευτείτε τη γιορτή των Χριστουγέννων και περάστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × one =