Καλοκαιρινά Βιβλία για Παιδιά Δημοτικού

Καλοκαιρινά Βιβλία για Παιδιά Δημοτικού

Ξεκούραση ή διάβασμα την καλοκαιρινή περίοδο;

Πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί αναρωτιούνται αν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα παιδιά χάσουν την επαφή τους με το διάβασμα, καθώς συνδυάζουν τις διακοπές με την ξεγνοιασιά και την ξεκούραση. Όταν, όμως, το εκπαιδευτικό υλικό ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τότε το διάβασμα και η ξεκούραση αλληλοσυνδέονται. Σκεπτόμενοι τον παραπάνω προβληματισμό διαμορφώσαμε καλοκαιρινό εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο περιλαμβάνει καλοκαιρινές δραστηριότητες, καθώς και καλοκαιρινά φύλλα εργασίας, προκειμένου η αύρα του καλοκαιριού να πάρει άλλη μορφή και διάσταση.

Η μάθηση γίνεται δημιουργία και το καλοκαίρι θα γεμίσει χρώματα, ήχους, μουσική και κίνηση! Προτείνονται, λοιπόν, καλοκαιρινά βιβλία για παιδιά δημοτικού και παιχνίδια για να προσεγγιστεί η γνώση δημιουργικά.

Καλοκαιρινά Βιβλία για Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικού

Ο Αλέξης, η Αριάδνη και η παρέα τους, στον δρόμο για την παραλία χάθηκαν. Έτσι, αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι γνώσεων που θα τους βοηθούσε να βρουν τον δρόμο για την παραλία. Όμως, οι ερωτήσεις ήταν λίγο δύσκολες. Μπορείς να βοηθήσεις τα δύο παιδιά να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις και να μη χάσουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο;

Καλοκαιρινά Βιβλία για Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού

Ο Γιώργος και η Μυρτώ πήγαν μία καλοκαιρινή βόλτα στην παραλία. Εκεί έπαιξαν ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με καλοκαιρινά αντικείμενα στην παραλία. Όποιος έβρισκε τα περισσότερα θα νικούσε. Όμως, τα δύο παιδιά δυσκολεύτηκαν λίγο. Μπορείς να τα βοηθήσεις να εντοπίσουν τα καλοκαιρινά αντικείμενα που βρίσκονται κρυμμένα στην παραλία; Ζήτησε και από έναν φίλο σου να βοηθήσει. Όποιο παιδί τερματίσει πρώτο, θα είναι αυτό που θα έχει βοηθήσει περισσότερο τον ήρωά του.

Το παιχνίδι αποκτά καλοκαιρινή διάθεση και εσύ βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα των πρωταγωνιστών μας.

Για παιδιά προσχολική ηλικίας προτείνεται η αξιοποίηση προγραφικών, γλωσσικών, μαθηματικών και βιωματικών παιχνιδιών!

Ανακαλύψτε τα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ιδανικά Καλοκαιρινά E-books για Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας!

Κατάλογος με τα καλοκαιρινά μας βιβλία

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 5 =