Μαθαίνοντας Αλλιώς το Καλοκαίρι!

Μαθαίνοντας Αλλιώς το Καλοκαίρι!

Το Καλοκαίρι έφτασε και τα σχολεία έκλεισαν. Η μάθηση όμως δε σταματάει ποτέ. Δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να διαβάσουν μαθήματα στα οποία εντόπισαν ελλείψεις ή αδυναμίες, όπως και αγαπημένα βιβλία με ευχάριστη διάθεση. Έχοντας ως βασικούς άξονες τη φαντασία και τη παιγνιώδη μορφή διδασκαλίας ενισχύεται η δημιουργικότητα για όλα τα παιδιά.

Αναλογιζόμενοι πως οι διακοπές του καλοκαιριού αποτελούν ευκαιρία για την εμπέδωση των προγενέστερων γνώσεων των μαθητών δημιουργήσαμε κατάλληλο υλικό για τους μικρούς μας φίλους προσαρμοσμένο σε βιωματικές δραστηριότητες, έτσι ώστε το παιδί να εκφράσει τα συναισθήματά του ελεύθερα, να επικεντρωθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία και να καλύψει όλες τις αναπτυξιακές του ανάγκες μακριά από τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας.

Ανατρέξτε, λοιπόν, στο διδακτικό μας υλικό, ανακαλύψτε την ποικιλία των ιδεών που περιλαμβάνει και επιλέξτε παρέα με το παιδί χρήσιμο για εσάς καλοκαιρινό και όχι μόνο υλικό. Οι προτάσεις είναι πολλές αλλά οι τυχεροί λίγοι. Επισκεφθείτε και προλάβετε γιατί ο Ιούλιος είναι ο μήνας των εκπτώσεων.

Δείτε όλες τις προσφορές μας ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × two =