Μέσα στο σπίτι μου μπορώ με χίλια δυο εκπαιδευτικά παιχνίδια να ασχοληθώ!

Μέσα στο σπίτι μου μπορώ με χίλια δυο εκπαιδευτικά παιχνίδια να ασχοληθώ!

Μέσα στο σπίτι μου μπορώ με χίλια δυο εκπαιδευτικά παιχνίδια να ασχοληθώ!

Οι μέρες κυλούν και η δεύτερη εβδομάδα αποχής από το σχολείο και από τις καθημερινές μας δραστηριότητες συνολικά, είναι μια πραγματικότητα. Πολλά παιδιά πιθανώς θεωρούν πως η αποχή από το σχολείο σημαίνει αυτόματα διακοπές και αυτό αρχικά είναι κάτι λογικό καθώς δεν είναι εύκολο να κατανοήσουν πλήρως τη δεδομένη κατάσταση. Κατ’ επέκταση συχνά αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να βγουν έξω να παίξουν και να δουν φίλους. Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε συνεχώς νέους τρόπους ώστε να αξιοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο παραμονής σας στο σπίτι, με αποτέλεσμα εκείνος να κυλάει ευχάριστα και εμείς να μην τον καταλαβαίνουμε.
Ποιος άλλος τρόπος θα μπορούσε να είναι πιο ιδανικός από το παιχνίδι; Το παιχνίδι δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον ελεύθερης έκφρασης του παιδιού και ενεργοποιεί την επιθυμία του να ανακαλύψει, να ικανοποιήσει την περιέργειά του και τελικά να μάθει…τα βασικά δηλαδή συστατικά για τη διαδικασία της μάθησης.
Για τον παραπάνω λόγο στο my-book.gr, δημιουργήσαμε τα κατάλληλα εκπαιδευτικά παιχνίδια τα οποία αφενός θα εξάψουν την περιέργεια των μικρών μας φίλων για να ανακαλύψουν το περιεχόμενό τους, αφετέρου θα δημιουργήσουν την απαραίτητη συνθήκη εξάσκησης των γνώσεων τους με βιωματικό χαρακτήρα.

Προμηθευτείτε και διασκεδάστε παίζοντας με:

  • Τα παιχνίδια γραμματικής κάνοντας εξάσκηση σε ρήματα, και επίθετα!
  • Το παιχνίδι «Δες το πες το», διακρίνοντας τα μέρη του λόγου με βιωματικό και διασκεδαστικό τρόπο!

Παιχνίδια Γραμματικής – Καταλήξεις

Παιχνίδια Γραμματικής – Επίθετα

Δες το, πες το

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 + eight =