Τα Χριστούγεννα ανυπομονώ τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μου να έχω για οδηγό!

Τα Χριστούγεννα ανυπομονώ τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μου να έχω για οδηγό!

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας και μικροί και μεγάλοι αναμένουν τον ερχομό της με χαρά! Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα και να αφήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας συνοδεύει στην καθημερινότητα μας;

Είναι γνωστό πως, ειδικά τα παιδιά, απολαμβάνουν αρκετές ημέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς στις διακοπές των Χριστουγέννων και τότε βρίσκουμε την κατάλληλη ευκαιρία για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο μαζί τους παίζοντας παιχνίδια που θα τους ξυπνήσουν το ενδιαφέρον και θα πυροδοτήσουν τη φαντασία τους! Το my-book δημιούργησε το κατάλληλο υλικό για γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και θεραπευτές που θέλουν να προσθέσουν μια χριστουγεννιάτικη νότα τις ώρες που το παιδί είναι στο σπίτι, στην τάξη αλλά και στις θεραπευτικές συνεδρίες. Ας αφήσουμε τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες να μας συνεπάρουν, ας ενισχύσουμε τη μνημονική τους ικανότητα με το καλύτερο γιορτινό memo και ας παροτρύνουμε τους μικρούς μας φίλους να έχουν τα ‘μάτια τους ανοιχτά’ για να ψάξουν τα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα που κρύβονται…στο χριστουγεννιάτικο ταμπλό μας…!

Και φυσικά μην ξεχνάτε… οι μικροί μας φίλοι χρειάζονται να γινόμαστε και εμείς παιδιά, βλέποντας τον κόσμο με τα δικά τους παιχνιδιάρικα και γεμάτα λάμψη, μάτια!

Με τα μάτια ανοιχτά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 + 4 =