Προσοχή, Προσοχή Συνεχίζονται Winter Sales σε Βιβλία και Σεμινάρια

Προσοχή, Προσοχή Συνεχίζονται Winter Sales σε Βιβλία και Σεμινάρια

Οι Εκπτώσεις θα τελειώσουν σύντομα.

Πρόλαβε τα βιβλία και τα σεμινάρια που επιθυμείς να ανακαλύψεις άμεσα.

Ποιες είναι οι προσφορές της ομάδας των εκδόσεων my-book.gr τον χειμώνα;

Ο χειμώνας έφτασε και είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας διαβάζοντας βιβλία και παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια ειδικά διαμορφωμένα για το κάθε παιδί. Εκμεταλλευόμενη τη χειμωνιάτικη διάθεση, η ομάδα των εκδόσεων my-book.gr συνεχίζει τις εκπτώσεις (winter sales -20%) σε όλα τα βιβλία αλλά και τα σεμινάρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό, γονέα, ειδικό θεραπευτή και φοιτητή.

Οι εκπτώσεις ισχύουν από 9-1-24 έως 15-2-24

Έχετε προβληματισμούς και ανησυχίες όπως τα ακόλουθα;

 • Φέτος, έχω μαθήτρια με αυτισμό. Τι υλικό να αξιοποιήσω;
 • Το παιδί μου δυσκολεύεται να κατανοήσει τα κείμενα.
 • Το λεξιλόγιο του μαθητή μου είναι περιορισμένο.
 • Στην τάξη μου έχω μαθητή με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ).
 • Το παιδί μου δυσκολεύεται να κατανοήσει καταστάσεις και να τις διαχειριστεί αναλόγως.
 • Ο μαθητής μου στο τμήμα ένταξης δεν ακολουθεί οδηγίες.
 • Τι υλικό χρειάζεται να χρησιμοποιήσω για να κατανοήσει το παιδί μου θεματικό περιεχόμενο μέσω παιχνιδιού;

Ποιες κατηγορίες διαθέτουν οι εκδόσεις my-book.gr;

Η ομάδα των εκδόσεων my-book.gr έχει τη λύση στους παραπάνω προβληματισμούς μέσα από το εξειδικευμένο υλικό που παρέχει. Το υλικό είναι χωρισμένο σε κατηγορίες ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Πιο αναλυτικά:

 • Η κατηγορία Μαθησιακές δυσκολίες – Δυσλεξία περιλαμβάνει προγράμματα αποκατάστασης και διορθωτικής αγωγής. Επικεντρώνεται στην εφαρμογή προγραμμάτων παρέμβασης σε κάθε αναπτυξιακό και γνωστικό τομέα.
 • Η κατηγορία Αυτισμός περιλαμβάνει εξειδικευμένο υλικό το οποίο βασίζεται στη βελτίωση συμπεριφορικών και επικοινωνιακών δυσκολιών έτσι ώστε τα παιδιά να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται προβληματικές καταστάσεις. Επίσης, περιλαμβάνει υλικό ανάπτυξης των γλωσσικών και γνωστικών δεξιοτήτων μέσα από στοχευμένα προγράμματα παρέμβασης.
 • Η κατηγορία ΔΕΠ-Υ περιλαμβάνει δομημένα υλικά γραπτής έκφρασης και κατανόησης κειμένου αξιοποιώντας ενεργητικές μεθόδους διδασκαλίας με στόχο την ενίσχυση του κινήτρου των μαθητών. Παράλληλα, υπάρχει υλικό το οποίο εστιάζει στην ανάπτυξη των μνημονικών δεξιοτήτων και της εκμάθησης βασικών γραμματικών εννοιών με διαφοροποιημένο τρόπο.
 • Η κατηγορία Λογοθεραπεία εστιάζει στην ανάπτυξη του λόγου. Για τον λόγο αυτό, περιλαμβάνεται υλικό σημασιολογικού περιεχομένου, κατηγοριοποίησης εννοιών, γλωσσικής κατανόησης, γνωστικών ικανοτήτων και επίγνωσης καταστάσεων.
 • Η κατηγορία Εργοθεραπεία αφορά υλικά τα οποία σχετίζονται με τις δεξιότητες της καθημερινής ζωής, όπως είναι ο χωρικός και χρονικός προσανατολισμός, η σωματογνωσία, η αγωγή υγείας, η ακουστική αντίληψη, η οπτική επεξεργασία και η κυκλοφοριακή αγωγή.
 • Η κατηγορία Εκπαιδευτικά παιχνίδια χωρίζεται με βάση συγκεκριμένες θεματολογίες είτε είναι γιορτές είτε επίκαιρα ζητήματα. Το κάθε βιβλίο περιλαμβάνει παιχνίδια τα οποία βοηθούν στην αναγνώριση βασικών πληροφοριών με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.
 • Η κατηγορία Διαφοροποιημένη διδασκαλία αποτελείται από πληθώρα διδακτικών υλικών τα οποία είναι διαμορφωμένα με βάση τη διαφοροποιημένη διδασκαλία. Βασίζεται στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών προκειμένου η μάθηση να αποκτάται αλλιώς.
 • Η κατηγορία Γωνιά ψυχολογίας περιλαμβάνει υλικό το οποίο βασίζεται στις συναισθηματικές δυσκολίες των μαθητών καθώς και σε τρόπους διαχείρισης και οργάνωσης των σχολικών υποχρεώσεων με υποστηρικτικό τρόπο.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του my-book.gr και ανακαλύψτε Winter sales και το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που παρέχει βασισμένο στις ανάγκες σας.

Αν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το κάθε διδακτικό υλικό, η νέα υπηρεσία των Δωρεάν Συναντήσεων θα σας βοηθήσει.

Διδακτική Μεθοδολογία Έκθεσης

Συμβουλευτική Γονέων για Μαθησιακές Δυσκολίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 3 =