Χορηγία στην Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας

Χορηγία στην Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας

Τι εορτάζεται στις 11 Μαΐου;

Η 11η Μαΐου θεσπίστηκε από τον ΣΕΛΛΕ ως η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας (ΠΗΛ) και εορτάζεται, ανά την Ελλάδα, όλο τον Μάιο, με ημερίδες ενημέρωσης, διανομή έντυπου υλικού, αρθρογραφία στον τύπο και ατομικές συναντήσεις (συμβουλευτικοί σταθμοί) με επιστήμονες λογοθεραπευτές. Όλες οι δράσεις, στο πλαίσιο της ΠΗΛ, είναι δωρεάν για το κοινό.

Ποιος είναι ο στόχος;

Στόχος της είναι η ενημέρωση του κοινού για την επιστήμη της Λογοθεραπείας και η ευαισθητοποίησή του σε θέματα σχετικά με τις διαταραχές του λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής και κατάποσης.

Προγραμματίζονται εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη συνεργασία και την υποστήριξη Δήμων, Ιδρυμάτων, Συλλόγων και Τοπικών Φορέων. Η κεντρική εκδήλωση της Αττικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά. Η εκδήλωση θα ενταχθεί στις «Ημέρες Θάλασσας», τη γιορτή-θεσμό για την πόλη,  που επιστρέφει για 9η συνεχόμενη χρονιά στο μεγάλο λιμάνι από τις 24 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου σε ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, με πάνω από 100 δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργούν Συμβουλευτικοί Σταθμοί όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία για δωρεάν ατομικές συναντήσεις με λογοθεραπευτές, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά δρώμενα και δημιουργική απασχόληση παιδιών ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με κεντρική ομιλία.

Σε ποια μέρη θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις;
  • Καστοριά, 13 Μαΐου, 11.00-14.00 / Διανομή ενημερωτικού – επιστημονικού υλικού και ενημέρωση κοινού, Πλατεία Ντολτσό
  • Βόλος, 14 Μαΐου, 10:00 -15.00 / Συμβουλευτικός Σταθμός με αξιολογήσεις λογοθεραπείας σε παιδιά και ενήλικες,  αίθουσα «Μανώλης Γλέζος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  • Πτολεμαΐδα, 14 Μαΐου, 11.00-18.00 / Διανομή ενημερωτικού – επιστημονικού υλικού και ενημέρωση κοινού, Παλιό Πάρκο Πτολεμαΐδας
  • Λήμνος, 11 Μαΐου, 09.30-12.30 / Διανομή ενημερωτικού – επιστημονικού υλικού και ενημέρωση κοινού, Πλατεία Υψιπύλης
  • Αρτα / Διανομή ενημερωτικού – επιστημονικού υλικού και ενημέρωση κοινού
  • Καλαμάτα  / Διανομή ενημερωτικού – επιστημονικού υλικού και ενημέρωση κοινού
  • Κατερίνη / Εντυποδιανομή σε σχολεία, νοσοκομεία, φορείς
  • Χανιά / Αρθρογραφία στον τύπο
Πώς συμμετέχει η ομάδα του My-book.gr;

Η ομάδα του My-book.gr συμμετέχει ως χορηγός στις παραπάνω δράσεις, παρέχοντας ενημερωτικά υλικά για τα εκπαιδευτικά της βιβλία, καθώς και εκπτωτικό κουπόνι -50% για την κατηγορία της Λογοθεραπείας.

Σε όποια πόλη και αν βρίσκεστε, μη χάσετε την ευκαιρία να λάβετε έντυπα ενημέρωσης για την ομάδα του My-book.gr και το εκπτωτικό κουπόνι με ισχύ έναν μήνα για τις αγορές σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 + twelve =